Faceți căutări pe acest blog

Translate

Italiană Rusă Portugheză Olandeză Poloneză Engleză Franceză Spaniolă Germană

marți, 16 septembrie 2008

Pronostic

CU O ORA INAINTE DE MECI: 20,45.
AS ROMA - CFR CLUJ: 0-0!

Meciuri de foc IN UEFA SI CHAMPIONS LEAGUE

In plin scandal, fotbalul romanesc se poate salva de la catastrofa, normal, numai intr-o oarecare masura. Acest lucru poate fi realizat doar printr-o evolutie buna a echipelor romanesti in Cupa UEFA, respectiv C L. Asadar, astazi, 16 septembrie, incepand cu 21,45, CFR CLUJ va juca in capitala Italiei cu A S ROMA. Clujul, in urma plecarii lui Ioan Andone este intr-o degringolada totala. Cine este noul antrenor? Totusi, tinand cont de faptul ca CFR CLUJ merge la Roma din postura de campioana a Romaniei, ne putem astepta macar la un meci de egalitate (0-0 sic!!!), chiar daca nu stim cine este cel care face strategia meciului. Poate (e un bun parior!) pariaza pe AS ROMA si isi umple buzunarele!?!

Steluta si procentele neaduse de Dinamo

Echipa lui Lacatus (aha, aici este un antrenor!) joaca in Ghencea, miercuri, 17 septembrie, ora, normal aceeasi ora ca doar sunt meciuri de CHAMPIONS LEAGUE. Pacat, mare pacat, Dinamo, rivala de moarte a Stelutei, nu a trecut niciodata pe aici. Nu a calcat niciodata pe iarba plina de naturalete si zbucium etern parca a acestei competitii! A avut sansa anul trecut, dar Lazio Roma i-a calcat in picioare, desi, au avut sansa. Degeaba ai sansa, te intalnesti cu ea daca nu stii sa-i strangi mana cu un anumit fler. Important este sa ajungi acolo si mai apoi sa vorbesti. Astfel, fiindca am amintit de Dinamo, ideal ar fi sa-i uram mult noroc in meciul pe care-l va disputa joi, 18 septembrie, incepand cu ora 20,45 (aha - ora de CUPA UEFA) cu Nijmegen (cine mai sunt si astia?). In concluzie, chair daca sunt rivale pe plan intern, Steaua o ajuta foarte mult pe Dinamo pe plan extern: ii ofera posibilitatea sa joace in Europa. Cum aceasta? Aducand puncte si pentru ea. Siti voi meciurile acelea castigate de Steluta.

"Rapid intra rapid in joc"

Echipa condusa de Peseiro are noblete, dribling, pase, dar nu are goluri, nu marcehaza. Si ce urat e fotbalul fara goluri!!! E ca o piesa de teatru fara actori! In meciul de UEFA de pe TVR 1, de joi, de la ora 20,00, Rapid va intalni pe Wolfsburg. Mai tot timpul am fost in fata echipelor nemtesti, speram ca Peseiro sa alinieze echipa perfecta si sa vina cu o victorie din Germania.

Hamburg e leader, Urziceni deasemenea

Un alt meci destul de important pentru fotbalul romanesc este si cel dintre Hamburg si Unirea Urziceni. Tinand cont de faptul ca in ultimul meci din campionat a invins, printr-un joc perfect, pe Rapid Bucuresti, Urziceniul are sanse mari sa vina cu un egal de la leaderul Germaniei in acet moment. Succes lui Dan Petrescu, dar si echipei acestuia.

Vaslui vs Slavia Praga - 20,15

Echipa antrenata de Hizo si patronata de fostul arbitru international Adrian Porumboiu joaca si ea in UEFA. ASADAR, DUPA UN PARCURS EXCELENT IN CUPA UEFA INTERTOTO, Vasluiul joaca cu fosta adversara a Stelei din Grupele Champions League, Slavia Praga. Ne amintim, cu tristete, ca am luat bataie de la praghezi. A fost o bataie cu iz kafkian. Important e ca am trecut pe acolo, iar apoi am facut egal la Bucuresti. Cu siguranta, ca Vasluiul va fi Surpriza cupei UEFA. Prognostic: 1-3. Deasemenea, tot joi, dar de la ora 20,45, Timisoara se va confrunta cu Partizan Belgrad. In plin scandal, unde sunt culorile, unde nu sunt, ale clubului normal, unde e palmaresul? e nu e? cine e patron? cine e Jmenar? cine nu? Timisoara are sansa sa demonstreze ca e o echipa lucida si poate aduce fotbalului romanesc victorii, puncte, implicit, accede in Grupele UEFA.

IMAGINATI-VA FAPTUL CA TOATE ACESTE ECHIPE ALE NOASTRE NU VOR CASTIGA SAU NU VOR ADUCE PUNCTE CE SE VA INTAMPLA PESTE 2-3 ANI? ATUNCI, PESTE 2 ANI, PUNCTELE ADUSE ACUM (PUTINE, MULTE?), IN ACESTE MECIURI SE VOR IMPARTI LA PARTICIPANTELE TOT DE ACUM. CONCRET,VOM MAI FI PREZENTI IN EUROPA? VOM CONTINUA SA JUCAM PE MARILE STADIOANE ALE LUMII? SAU VOM REVENI PE MAIDANELE VASLUIENE, TIMISORENE, BUCURESTENE!
Powered By Blogger